ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ορεστιάδα: Συνελήφθη παράνομη αλλοδαπή που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πλαστά και κλεμμένα έγγραφα

Ερευνάται το ενδεχόμενο να είναι μέλος κυκλώματος με διεθνή δράση

Ορεστιάδα: Συνελήφθη παράνομη αλλοδαπή που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με πλαστά και κλεμμένα έγγραφα

Μια παράνομη αλλοδαπή συνελήφθη η οποία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας να οδηγεί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Ορεστιάδα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, καθώς αρχικά διαπιστώθηκε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί υπεξαίρεση σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής στις 23 Αυγούστου.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν μία άδεια οδήγησης αρχών της Γερμανίας που αποδείχθηκε πλαστή, καθώς και άλλη μία άδεια οδήγησης και ένα διαβατήριο των αρχών της Δανίας για τα οποία προέκυψε πως είναι καταχωρημένα ως κατασχεθέντα και είναι άγνωστο μέχρι στιγμής πώς βρέθηκαν στην κατοχή της.

Τα πλαστά και κλεμμένα έγγραφα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα το οποίο θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του, ενώ η αλλοδαπή συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν, κατηγορείται για υπεξαίρεση και πλαστογραφία, όμως ερευνάται το ενδεχόμενο να είναι μέλος κυκλώματος με διεθνή δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.