ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ωρωπός: «Είχαμε μερικές αντιπαραθέσεις πάνω στο ποδόσφαιρο» λέει ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε από Αλβανό

«Υπάρχουν πολλά παιδιά που κυκλοφορούν με μαχαίρια»

Ωρωπός: «Είχαμε μερικές αντιπαραθέσεις πάνω στο ποδόσφαιρο» λέει ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε από Αλβανό

Ένας 15χρονος Αλβανός επιτέθηκε σε συνομήλικό του με αναδιπλούμενο μαχαίρι τραυματίζοντας τον στο αριστερό μπράτσο σε γήπεδο στον Ωρωπό. 

Οι δύο έφηβοι είχαν δώσει ραντεβού έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο της περιοχής και καβγάδισαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για ένα μπουφάν. Κάποια στιγμή, ο 15χρονος έβγαλε μαχαίρι, επιτέθηκε και τραυμάτισε τον άλλον 15χρονο.

Μιλώντας, όμως, στο Mega το θύμα της επίθεσης έδωσε άλλη εκδοχή:

«Είχαμε πάει να παίξουμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου και είχα πάει να πιώ νερό. Όταν γύρισα ήρθε ένα παιδί και μου λέει ”γιατί κολλάς μαγκιές”. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα, ”φύγε, θέλω να παίξω”. Μου είπε εάν θέλω να βγάλει μαχαίρι και μου το έδειξε».

«Είναι καλά το χέρι μου. Το παιδί το γνώρισα φατσικά γιατί τον έβλεπα και άλλες φορές. Μερικές αντιπαραθέσεις πάνω στο παιχνίδι είχαμε μόνο. Δεν μπορώ να απαντήσω με ακρίβεια αλλά πιστεύω πως υπάρχουν πολλά παιδιά που κυκλοφορούν με μαχαίρια. Συνήθως τα έχουν για να φοβίσουν τους άλλους» πρόσθεσε ο 15χρονος.

Η μητέρα του ανηλίκου από την πλευρά της δηλώνει τα εξής: «Πήγα και μου είπαν πως τον μαχαίρωσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς του θύματος της επίθεσης ζητούν λήψη μέτρων όπως και δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.