ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ωρωπός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των μελών συμμορίας που «ρήμαζε» σπίτια (φωτό)

Έχουν συλληφθεί δύο ατομα, διαφεύγει άλλο ένα

Ωρωπός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των μελών συμμορίας που «ρήμαζε» σπίτια (φωτό)

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο ανδρών που έχουν συλληφθεί για κλοπές σε σπίτια στον Ωρωπό έδωσε σήμερα Παρασκευή (7.4.2023) στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., καθώς είχαν κάνει πάνω από 30 διαρρήξεις.

Πρόκειται για τους:

1. ΣΑΪΝΗ Κωνσταντίνο του Μαρίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 07-03-1991 στην Κόρινθο

2. ΚΑΡΔΑΚΑΡΗ Παναγιώτη του Άγγελου και της Αρετής, γεννηθέντα την 26-05-2003 στη Χαλκίδα

3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Αναστάσιο του Χρήστου και της Ανθούλας, γεννηθέντα την 01/06/1994 ή 01/01/1995.

Οι συλληφθέντες για τις διαρρήξεις στον Ωρωπό κατηγορούνται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη πλείονων κακουργημάτων (διακεκριμένης κλοπής και ληστείας), ληστρική κλοπή από κοινού και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους, που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ημεδαπών μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές στην Αττική και εξαρθρώθηκε την 25-01-2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη πλείονων κακουργημάτων (διακεκριμένης κλοπής και ληστείας), ληστρική κλοπή από κοινού και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους, που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22950-62766 και 22950-39430 του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας τεσσάρων μηνών ήτοι μέχρι την 6-8-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.