ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ως μικροβιολόγος εργαζόταν η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου

«Πωλούσε» ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος για να προσελκύσει νέους πελάτες

Ως μικροβιολόγος εργαζόταν η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου

Εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου ως μικροβιολόγος και έκανε ενδοφλέβιες θεραπείες σε πολύ γνωστά μοντέλα. Μάλιστα στο site της δεσπόζουν τα ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος που αναφέρονται στις θεραπείες που προωθεί με διθυραμβικά σχόλια.

Ο λόγος για την γιατρό, η οποία κατηγορείται για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

giatros_doping___2_
giatros_doping___1_
giatros_doping___3_

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στον χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

Παραμένει άγνωστο, όμως, αν εκείνοι γνώριζαν οτι τους χορηγούσε αναβολικές ουσίες. Ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου, στη μήνυσή του υποστήριξε ότι «η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν “θαυματουργό φάρμακο” από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε πως ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο… καθάρισμα του οργανισμού μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας τα σκευάσματα έρχονταν από την Βουλγαρία και μάλιστα σε μερικά από αυτά φέρεται η γιατρός να είχε τοποθετήσει ετικέτες του ΕΟΦ, ότι, δηλαδή, ήταν δήθεν εγκεκριμένα. Τα παράνομα σκευάσματα εντοπίστηκαν κατά την επιτόπια έρευνα των αρχών σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.