«Μην μιλήσεις με κανέναν, πριν με ακούσεις δημόσια»

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μέρος της συνομιλίας του Μάνου Δασκαλάκη με φίλο του, πριν από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που μέχρι πριν λίγες ημέρες υπερασπιζόταν την σύζυγο του, δηλώνοντας βέβαιος -παρά τις ενστάσεις του φίλου του- πως δεν έχει εμπλοκή στους θανάτους των κοριτσιών τους, πλέον αφήνει να εννοηθεί εμμέσως πως γνωρίζει στοιχεία και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν την σύλληψη της 33χρονης για την χορήγηση της κεταμίνης.

«Ηρέμησε και παρακολούθα και θα δεις… Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν, που να πει κάτι εναντίον μου», απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στον φίλο του, με τον οποίο φέρεται να έχει στενή σχέση.

«Μην μιλήσεις με κανέναν, πριν με ακούσεις δημόσια», ήταν το αίτημα του Μάνου Δασκαλάκη προς τον φίλο του, λίγες ημέρες πριν την μετάβαση του στην Ευελπίδων και την δήλωση με την οποία κράτησε αποστάσεις από την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών του.

«Πες μου μόνο ότι δεν είναι μπλεγμένος, μόνο αυτό…» ζήτησε ο φίλος του να αποσαφηνίσει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος του αποκρίθηκε «ούτε μισό τοις εκατό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα στην συνομιλία τους, αναφερόμενος στον προηγούμενο διάλογο και τις υποψίες του φίλου του για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ ο φίλος εξακολουθεί να βρίζει και να κατηγορεί την 33χρονη, του γράφει «Συγγνώμη, που σου είπα τότε να μην βιάζεσαι να κρίνεις…».