ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε φίλο του μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Συγγνώμη που σου είπα…»

«Μην μιλήσεις με κανέναν, πριν με ακούσεις δημόσια»

Όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε φίλο του μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Συγγνώμη που σου είπα…»

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε μέρος της συνομιλίας του Μάνου Δασκαλάκη με φίλο του, πριν από την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, που μέχρι πριν λίγες ημέρες υπερασπιζόταν την σύζυγο του, δηλώνοντας βέβαιος -παρά τις ενστάσεις του φίλου του- πως δεν έχει εμπλοκή στους θανάτους των κοριτσιών τους, πλέον αφήνει να εννοηθεί εμμέσως πως γνωρίζει στοιχεία και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν την σύλληψη της 33χρονης για την χορήγηση της κεταμίνης.

«Ηρέμησε και παρακολούθα και θα δεις… Δεν έχω να φοβηθώ κάτι… Κάνε υπομονή… Δεν υπάρχει ένας από όσους με ξέρουν, που να πει κάτι εναντίον μου», απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στον φίλο του, με τον οποίο φέρεται να έχει στενή σχέση.

«Μην μιλήσεις με κανέναν, πριν με ακούσεις δημόσια», ήταν το αίτημα του Μάνου Δασκαλάκη προς τον φίλο του, λίγες ημέρες πριν την μετάβαση του στην Ευελπίδων και την δήλωση με την οποία κράτησε αποστάσεις από την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών του.

«Πες μου μόνο ότι δεν είναι μπλεγμένος, μόνο αυτό…» ζήτησε ο φίλος του να αποσαφηνίσει ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος του αποκρίθηκε «ούτε μισό τοις εκατό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα στην συνομιλία τους, αναφερόμενος στον προηγούμενο διάλογο και τις υποψίες του φίλου του για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης, ενώ ο φίλος εξακολουθεί να βρίζει και να κατηγορεί την 33χρονη, του γράφει «Συγγνώμη, που σου είπα τότε να μην βιάζεσαι να κρίνεις…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.