ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Π.Φάληρο: Ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί – Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών

Οι Αρχές προχώρησαν σε μία σύλληψη

Π.Φάληρο: Ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί – Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (9/2), σημειώθηκε ληστεία σε βάρος ενός οδηγού ταξί, στο Π. Φάληρο.

Αρχικά, επί της οδού Νηρηίδων τέσσερα άτομα προσποιούμενοι τους πελάτες, τον σταμάτησαν και επιβιβάστηκαν στο ταξί του. Λίγο πιο κάτω επί της Λ. Αμφιθέας τον κατέβασαν δια της βίας από το ταξί του και διέφυγαν με αυτό.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν το κλεμμένο ταξί επί της οδού Λεωνίδου στην Ομόνοια.

Οι συνεργοί του οδηγού δεν επέβαιναν στο αυτοκίνητο όταν εντοπίστηκε από την Αστυνομία. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας και ακολούθησε πεζή καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς είναι ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των συνεργών του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.