ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παγκράτι: Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός που έκρυβε σε υπόγειο πολυκατοικίας πάνω από 5 κιλά κάνναβης

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Παγκράτι: Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός που έκρυβε σε υπόγειο πολυκατοικίας πάνω από 5 κιλά κάνναβης

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν στο Παγκράτι, κατηγορούμενο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, έναν 37χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε στην κατοχή του περισσότερα από πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο κατηγορούμενος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή Παγκρατίου και της Καισαριανής.

Σημειώνεται, ότι σε κοινόχρηστο υπόγειο χώρο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στο Παγκράτι, εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη τις οποίες φέρεται να κατείχε με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 κιλών και 190 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.