ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παιδόφιλος Ομόνοια: «Να σαπίσει στη φυλακή για να μην ξανακάνει κακό» λέει η γυναίκα που βιάστηκε το 1998

Έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες για μπέιμπι σίτερ

Παιδόφιλος Ομόνοια: «Να σαπίσει στη φυλακή για να μην ξανακάνει κακό» λέει η γυναίκα που βιάστηκε το 1998

Η γυναίκα που το 1998 βιάστηκε από τον 63χρονο παιδόφιλο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη στην Ομόνοια, είπε πως «την προσέγγισε μέσω αγγελίας για μπέιμπι σίτερ».

Τότε ήταν 35 ετών και έψαχνε για δουλειά. Είδε την ψεύτικη αγγελία που είχε βάλει ο 63χρονος για μπέιμπι σίτερ και πήγε στο σπίτι του.

«Βλέπω ότι δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι, κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια” και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια» περιέγραψε η γυναίκα μιλώντας στον Alpha.

Και συνέχισε: «Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα και ήμουν αναστατωμένη με αυτό που έγινε, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα και έγινε η καταγγελία. 

Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν».

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο πατέρας του βιαστή της πρόσφερε λεφτά για να μην κάνει μήνυση, αλλά εκείνη δεν τα δέχτηκε.

«Να σαπίσει στη φυλακή για να μην ξανακάνει κακό σε κανένα άλλο παιδί» κατέληξε η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.