
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανήλικων αλλοδαπών και συγκεκριμένα ενός 14χρονου και δύο 15χρονων στους Παξούς, για πρόκληση φθορών σε χώρο του Δημοτικού Γηπέδου του νησιού.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι ανωτέρω ανήλικοι, οι οποίοι την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, αρχικά παραβίασαν την πόρτα των αποδυτηρίων του γηπέδου και στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές σε αθλητικό εξοπλισμό και λοιπές υποδομές του χώρου, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παξών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.