ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παλαιό Φάληρο: «Για μένα είναι πεθαμένος τέτοιο παιδί δεν το θέλω» λέει η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ

«Μου έπαιρνε χρήματα»

Παλαιό Φάληρο: «Για μένα είναι πεθαμένος τέτοιο παιδί δεν το θέλω» λέει η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ

Ξεσπά η μητέρα του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ λέγοντας ότι έχει ξεγράψει τον γιο της και δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του.

Σε δηλώσεις της η μητέρα του 45χρονου από το Παλαιό Φάληρο έκανε λόγο για τον βίαιο χαρακτήρα του γιου της και όπως λέει για την ίδια είναι πεθαμένος… «Ήταν προβληματικός, θα με σκοτώσει.. Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη και μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω».

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος άνδρας βρίσκεται στην Αλβανία δείχνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τις ελληνικές Αρχές. Σκοπός του είναι να παραμείνει ασύλληπτος και να κυκλοφορεί ελεύθερος στην πατρίδα του.

Ο 45χρονος σκόρπισε τον τρόμο σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του, εκεί όπου μένει μαζί με τη μητέρα του τα τελευταία τρία χρόνια.

Η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τους γείτονές του, είναι ένα άτομο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθημερινά ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου φώναζε στη μητέρα του στην οποία δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν επιπλέον πως κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει βίαια μια γυναίκα η οποία χρειάστηκε τη βοήθειά τους για να σωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.