ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παλαιό Φάληρο: Ο άνδρας που βίασε την 34χρονη επιχείρησε να πράξει το ίδιο και σε άλλη γυναίκα

Οι profilers της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αναζητούν καταγγελίες και από άλλες περιοχές της Αττικής

Παλαιό Φάληρο: Ο άνδρας που βίασε την 34χρονη επιχείρησε να πράξει το ίδιο και σε άλλη γυναίκα

Τρεις ώρες νωρίτερα, από την επίθεση και τον βιασμό σε βάρος μιας 34χρονης στη στάση του Παλαιού Φαλήρου, ο βιαστής με το μαχαίρι επιχείρησε να βιάσει και μια άλλη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, μετά τις δυο καταγγελίες, σαρώνουν κάμερες και ψάχνουν μαρτυρίες για τον λευκό, εύσωμο άνδρα με το μαύρο τζιν, που από ότι φαίνεται είχε στήσει καρτέρι, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη στάση Αγία Σκέπη, για να αλιεύσει το θύμα του και να εκτονώσει πάνω του τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση:

  • Είναι αθώα (4%, 674 Votes)
  • Ήξερε αλλά προσπαθούσε να διακόψει την δραστηριότητά του (8%, 1.250 Votes)
  • Είναι συνένοχη και πρέπει να παραιτηθεί (86%, 14.026 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 368 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.318

Loading ... Loading ...

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα κοντοκουρεμένο με τατουάζ που επιτίθεται χωρίς έλεος σε ανυπεράσπιστες γυναίκες. Παράλληλα, οι profilers της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αναζητούν καταγγελίες και από άλλες περιοχές της Αττικής που να «κουμπώνουν» οι περιγραφές στον συγκεκριμένο άνδρα προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις και το δρομολόγιο του.

Σκηνικό φρίκης εκτυλίχθηκε για μια 34χρονη γυναίκα η οποία περίμενε το λεωφορείο της επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας την πλησίασε και τη βίασε υπό την απειλή μαχαιριού.

Ο δράστης είδε τη γυναίκα μόνη της να περιμένει, την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο. Εκεί, της έβγαλε τα ρούχα και στη συνέχεια τη βίασε. Όταν ολοκλήρωσε την αρρωστημένη του πράξη, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος είπε στην 34χρονη «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Όταν απομακρύνθηκε αρκετά τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη ο οποίος μιλούσε καλά ελληνικά, ήταν κοντοκουρεμένος, εύσωμος, περίπου 1,70 ύψος. Σε φωτογραφίες που της έδειξαν το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.