ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παλαιό Φάληρο: Στον 26χρονο δημοσιογράφο Απόστολο Φουρνατζόπουλο ανήκει η σορός που βρέθηκε σε στύλο της ΔΕΗ (βίντεο)

Δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του

Παλαιό Φάληρο: Στον 26χρονο δημοσιογράφο Απόστολο Φουρνατζόπουλο ανήκει η σορός που βρέθηκε σε στύλο της ΔΕΗ (βίντεο)

Στον 26χρονο πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολο Φουρνατζόπουλο, ανήκει η σορός του άνδρα που βρέθηκε νεκρός πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο.

Μέχρι αυτή τη ώρα, σύμφωνα με το documentonews.gr, είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Απόστολος Φουρνατζόπουλος, καθώς και ο λόγος για τον οποίο ανέβηκε στον στύλο.

Οι αρχές φαίνεται να εξετάζουν πολλά σενάρια προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.

Ο δημοσιογράφος είχε γίνει viral στο παρελθόν για τα εύστοχα σχόλια στα ρεπορτάζ του καθώς και για τον χαρακτηρισμό ότι η δολοφονία Γρηγορόπουλου ήταν «κρατική δολοφονία» με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν το «σύνθημα που όλους μας ενώνει».

Ο Α.Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στην οικογένεια, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του.

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας 19/2, οι γείτονες άκουσαν εκρήξεις από τον μετασχηματιστή και κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής διέκριναν ότι κοντά στα καλώδια βρίσκεται ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκαν και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα αγνώστων στοιχείων, με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει στη συνέχεια το άψυχο σώμα του.

Βίντεο από τα ρεπορτάζ του Απόστολου Φουρνατζόπουλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.