Παλαιό Φάληρο: Χειροπέδες σε 15χρονο που απείλησε με μαχαίρι συνομήλικους του για… challenge στο Instagram

Συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Παλαιό Φάληρο: Χειροπέδες σε 15χρονο που απείλησε με μαχαίρι συνομήλικους του για… challenge στο Instagram

Συνελήφθη χθες το απόγευμα της Κυριακής, ένας 15χρονος στο Παλαιό Φάληρο, καθώς απείλησε με μαχαίρι δύο συνομήλικους του.

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Αμφιθέας και Ιάσωνος γύρω στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, είδε τον 15χρονο να βγάζει μαχαίρι σε συνομηλίκους του.

Ο 15χρονος στο Π. Φάληρο συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανήλικος, είχε στρέψει το μαχαίρι-πεταλούδα σε δύο ανηλίκους, ενώ στον αστυνομικό δήλωσε ότι αγόρασε το μαχαίρι για «επίδειξη», σε «πρόκληση» (challenge) με φίλους του στο Instagram. O αστυνομικός ζήτησε από τον ανήλικο, να πετάξει το μαχαίρι που κρατούσε και άμεσα έσπευσε στο σημείο ομάδα της Άμεσης Δράσης. Ο 15χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.