ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη στο Βόλο – Συνελήφθη ο γνωστός μπασκετμπολίστας

Χειροπέδες και στον 19χρονο γιο του! - Πήραν προθεσμία για την Πέμπτη ώστε να απολογηθούν

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο μπαρ του Παναγιώτη Λιαδέλη στο Βόλο – Συνελήφθη ο γνωστός μπασκετμπολίστας

Την Πέμπτη θα απολογηθούν ο επιχειρηματίας και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Σαμπρίνα για την συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από μπαρ στο κέντρο του Βόλου για το οποίο έχουν συλληφθεί συνολικά οκτώ άτομα μετά την προθεσμία που έλαβαν.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Γιάννης Καραγκιώζος ο πρώην μπασκετμπολίστας αρνείται όλες τις εις βάρος του κατηγορίες: «Ο κύριος Λιαδέλης αρνείται όλες τις αποδιδόμενες εις βάρος του κατηγορίες. Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Είναι αλήθεια πως στην όλη διαδικασία έχει συλληφθεί και ο γιος του αν και δεν είχε καμία συμμετοχή. Απλά συνέπεσε να είναι παρών στο περιστατικό.

Σήμερα πέρασαν από τον Εισαγγελέα κι έχουν πάρει προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη. Ετοιμάζουμε τα υπομνήματα και έχουμε στην κατοχή μας όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα υποστηρίζουμε».

Ακόμα συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ ασκήθηκαν διώξεις σε έναν 30χρονο και σε έναν 50χρονο άντρα για βαριά σωματική βλάβη.

Πιστεύετε ότι η ήττα της ΝΔ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί την αρχή του τέλους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη;

  • Ναι (55%, 9.016 Votes)
  • Ίσως ναι (20%, 3.299 Votes)
  • Όχι (20%, 3.169 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 488 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 277 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.249

Loading ... Loading ...

Όλα ξεκίνησαν στις 2 η ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν δύο θαμώνες του μπαρ που είναι ιδιοκτησίας του πρώην μπασκετμπολίστα, ηλικίας 24 και 27 ετών, διαπληκτίστηκαν με ένα άλλον θαμώνα, αγνώστων στοιχείων και βγήκαν από το μαγαζί προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Τότε, υπάλληλοι της επιχείρησης πήραν θέση υπέρ του άγνωστου άντρα και κατόπιν αυτού, ο 24χρονος και ο 27χρονος έφυγαν από το μαγαζί.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι δύο άντρες επέστρεψαν στο σημείο δύο φορές.

Την πρώτη φορά με αυτοκίνητο και την δεύτερη με μοτοσυκλέτα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα επτά φορές, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Δύο άντρες που βρίσκονταν στο σημείο, ηλικίας 30 και 50 ετών αντίστοιχα, τους ακολούθησαν με τα αυτοκίνητά τους έως την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας.

Και αυτό γιατί, οι δύο οπλισμένοι θαμώνες φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα, έτρεξαν να βρουν καταφύγιο στην αστυνομία.

Ωστόσο, μέχρι να βγουν οι αστυνομικοί, ξυλοκοπήθηκαν από τον 30χρονο και τον 50χρονο οι οποίοι τελικά συνελήφθησαν.

Όλοι όσοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο στο μαγαζί, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του, οδηγήθηκαν στην αστυνομία.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης είναι ο τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών στην Basketball League, έχει κατακτήσει το κύπελλο Κόρατς με τον Άρη το 1997 και είναι ο πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Σαμπρίνα, με την οποία απέκτησε έναν γιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.