ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Πληροφορίες ότι Κροάτες χούλιγκανς ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη

Χαρακτηριστικά η πληροφορία αναφέρει πως τουλάχιστον 80 Κροάτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην πόλη της Μακεδονίας, μέσω Αλεξανδρούπολης

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Πληροφορίες ότι Κροάτες χούλιγκανς ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές ότι Κροάτες χούλιγκανς άρχισαν ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να βρεθούν στην πόλη με αφορμή τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Conference League.

Η πληροφορία έχει φτάσει στην αστυνομία σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Μακεδονίας». Χαρακτηριστικά η πληροφορία αναφέρει πως τουλάχιστον 80 Κροάτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην πόλη της Μακεδονίας, μέσω Αλεξανδρούπολης.

Αμέσως υπήρξε έκτακτο σήμα και εντολή για προσαγωγές Κροατών, στην περίπτωση που καταφέρουν να προσεγγίσουν τη Θεσσαλονίκη. Η θέληση της αστυνομίας σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πληροφορία, είναι οι Κροάτες να μη φτάσουν στην πόλη. Κάτι που είχε συμβεί τον Αύγουστο στην Αθήνα, δυστυχώς με τραγική συνέπεια τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.