ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά: Βγήκαν τα όπλα σε καβγά – Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ένας 67χρονος και ένας 37χρονος διαπληκτίστηκαν με έναν 51χρονο

Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά: Βγήκαν τα όπλα σε καβγά – Δύο συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων σημειώθηκε την Παρασκευή (17/2) σε περιοχή του Δήμου Χανίων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretalive, ένας 67χρονος και ένας 37χρονος διαπληκτίσθηκαν με έναν 51χρονο και ένας εξ αυτών με τη χρήση πυροβόλου όπλου προσπάθησε ανεπιτυχώς να πλήξει τον 51χρονο προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα που οδηγούσε.

Ο 67χρονος και ο 37χρονος, μετά από σχετικές έρευνες που έγιναν στο όχημα και σε ποιμνιοστάσιό τους, συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και νομοθεσίας περί όπλων για τα όσα βρέθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το περιστατικό

Συνελήφθησαν, σήμερα (17.02.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, δύο (2) ημεδαποί (67 και 37 ετών) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρα ανθρωποκτονίας και νομοθεσίας περί όπλων .

Ειδικότερα, σήμερα (17.02.2023) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανίων ανωτέρω ημεδαποί διαπληκτίσθηκαν με έτερο ημεδαπό (51χρονο) και ενας εξ αυτών με τη χρήση πυροβόλου όπλου προσπάθησε ανεπιτυχώς να πλήξει τον 51χρονο προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα που οδηγούσε.

Οι ημεδαποί εντοπίσθηκαν μεσημεριανές ώρες σήμερα και σε έρευνες που έγιναν στο όχημα και σε χώρο ποιμνιοστάσιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Μια κυνηγετική καραμπίνα

-Πιστόλι με γεμιστήρα

-35 φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.