ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επικίνδυνη διέλευση μαθητών πάνω από τα ορμητικά νερά του Εύηνου

Ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους από το αστυνομικό τμήμα Θέρμου

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επικίνδυνη διέλευση μαθητών πάνω από τα ορμητικά νερά του Εύηνου

Η αντίδραση της Εισαγγελίας ήταν άμεση, σχετικά με όσα συνέβησαν χθες (27/1) στον Εύηνο με τους μαθητές που διέσχισαν συρμάτινη γέφυρα πάνω από τα ορμητικά νερά του Εύηνου για να επιστρέψουν από το σχολείο.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (27/1), αφού έλαβε γνώση των σχετικών δημοσιευμάτων, ο εισαγγελέας Αγρινίου παρενέβη αυτεπάγγελτα και ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους από το αστυνομικό τμήμα Θέρμου ώστε να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Η κίνηση αυτή πρόλαβε και τον δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα ο οποίος επρόκειτο να κινηθεί δικαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από την παρέμβαση του εισαγγελέα πρόκειται να διερευνηθεί ο λόγος που τα παιδιά κινήθηκαν προς το σημείο και να αναζητηθούν οι ευθύνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.