ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το δημοσίευμα για σχέσεις αστυνομικών με «νονούς» της νύχτας

Εντολή Τ.Θεοδωρικάκου για άμεσα έρευνα

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το δημοσίευμα για σχέσεις αστυνομικών με «νονούς» της νύχτας

Να διερευνηθεί άμεσα εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις τόσο από ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ., όσο και από άλλα πρόσωπα, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου προκάλεσε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας για την ύπαρξη διαλόγων, οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας,  έχουν καταγραφεί μεταξύ αστυνομικών και επικίνδυνων κακοποιών και «νονών» της νύχτας.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο, να διερευνηθεί άμεσα το εάν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις τόσο από ενστόλους, όσο και από άλλα πρόσωπα. Μάλιστα, ο κ.Ντογιάκος ζήτησε η προκαταρκτική έρευνα να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό. Γι’ αυτό το λόγο θα επιφορτιστούν δύο εισαγγελείς, ένας τακτικός και ένας επίκουρος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας οι  συνομιλίες αυτές βρέθηκαν σε εφαρμογές, όπως Viber και WhatsApp, κινητών τηλεφώνων προσώπων που πρόσφατα έπεσαν θύματα δολοφονικών ενεργειών. Στελέχη της αστυνομίας φέρονται να είχαν επαφές με τα πρόσωπα αυτά και μάλιστα να συνομιλούν μεταξύ τους και να παρέχουν βοήθεια ή κάλυψη σε έκνομες ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.