ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πασαλιμάνι: «Δεν του έφταναν τα χρήματα και έκανε και άλλες δουλειές» λέει ο θείος του 31χρονου αστυνομικού

«Ήθελε να γίνει αστυνομικός, το ήθελε πολύ»

Πασαλιμάνι: «Δεν του έφταναν τα χρήματα και έκανε και άλλες δουλειές» λέει ο θείος του 31χρονου αστυνομικού

Συντετριμμένος παραμένει ο θείος του 31χρονου αστυνομικού Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου που βρήκε σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης (16.4.24).

Ο άτυχος ειδικός φρουρός, που καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, συμμετείχε στις οικοδομικές εργασίες σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων, στην ακτή Μητσοπούλου στο Πασαλιμάνι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμπληρώσει το μεροκάματό του.

«Το παιδί έμενε στην Αθήνα και ερχόταν κάπου κάπου και μας έβλεπε. Πάντα χαμογελαστός, πάντα ερχόταν να μας μιλήσει. Έφυγε άδικα», λέει ο θείος του 31χρονου, Κώστας Σειρηνιώτης.

Ήταν πολύ εργατικό παιδί ο Άγγελος. Δεν φοβόταν τη δουλειά. Ήθελε να γίνει αστυνομικός, το ήθελε πολύ», επισημαίνει ο κ. Σειρηνιώτης και προσθέτει: «Δεν του έφταναν τα χρήματα και έκανε και άλλες δουλειές. Πού να φτάσουν τα χρήματα που παίρνουν για να μείνει στην Αθήνα; Βοηθούσε και τους πάντες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε πολύ δύσκολα. Τέτοιο παιδί σπάνια γίνεται», καταλήγει ο θείος του αδικοχαμένου αστυνομικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.