ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας Αντώνιος: Δεν είχε κάνει ούτε μία ανάληψη από τον λογαριασμό μισθοδοσίας του εδώ και 8 χρόνια

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Πατέρας Αντώνιος: Δεν είχε κάνει ούτε μία ανάληψη από τον λογαριασμό μισθοδοσίας του εδώ και 8 χρόνια

Νέα στοιχεία για τη δραστηριότητα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας προκύπτουν μετά τους ελέγχους της οικονομικής αστυνομίας. 

Όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, ο πατέρας Αντώνιος δεν είχε κάνει ούτε μία ανάληψη από το λογαριασμό μισθοδοσίας του τα τελευταία οκτώ χρόνια, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο λογαριασμός, στον οποίο εντοπίστηκαν συνολικά 120.000 ευρώ το συγκεκριμένο διάστημα, έμεινε ανέπαφος.

Σε αντίθεση, ωστόσο, με το συγκεκριμένο λογαριασμό, σε άλλους με δικαιούχους τον ίδιο, την πρεσβυτέρα, αλλά και της Κιβωτού του Κόσμου, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 2.000 κινήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, έντονος προβληματισμός επικρατεί στις ελεγκτικές αρχές καθώς κάποιοι από τους δεσμευμένους λογαριασμούς ανήκουν σε πολίτες που είχαν χρίσει ως συν δικαιούχο τον πατέρα Αντώνιο, και τώρα δεν μπορούν να εκταμιεύσουν ούτε τις συντάξεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.