ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πατέρας Αντώνιος: Ιερέας αποκαλύπτει ότι μένει σε φιλικό σπίτι – «Έχει άθλια ψυχολογία, φοβάται τα χειρότερα»

Ο π.Αντώνιος λέει σε φιλικό του περιβάλλον «δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά»

Πατέρας Αντώνιος: Ιερέας αποκαλύπτει ότι μένει σε φιλικό σπίτι – «Έχει άθλια ψυχολογία, φοβάται τα χειρότερα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline.gr, ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται σε φιλικό σπίτι, μαζί με την πρεσβυτέρα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Το ekklisiaonline.gr μίλησε με ιερέα, ο οποίος είναι φίλος και πνευματικός του πατέρα Αντωνίου.

Αυτός ενημέρωσε πως μένει σε φιλικό σπίτι, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, πολύ δύσκολη, τόσο αυτός, όσο και η πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με τον ιερέα, ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος λέει σε φιλικό του περιβάλλον «δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι μια “στημένη” ιστορία». Το περιβάλλον του φοβάται ακόμα και για τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «φοβόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα».

Ωστόσο, οι υπάλληλοι της ΜΚΟ «Κιβωτού του Κόσμου» δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μια δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.