ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας και γιος διέρρηξαν 11 επιχειρήσεις στο Ηράκλειο – Η λεία τους ξεπερνά τα 53.000 ευρώ

Είχαν αρπάξει από τις επιχειρήσεις μια μοτοσυκλέτα, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς ένα χρηματοκιβώτιο

Πατέρας και γιος διέρρηξαν 11 επιχειρήσεις στο Ηράκλειο – Η λεία τους ξεπερνά τα 53.000 ευρώ

Ένας 37χρονος και ο 19χρονος γιος του, είχαν «ρημάξει» τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου καθώς, μόνο τα μετρητά που είχαν κλέψει είχαν φτάσει τα 53.140 ευρώ.

Εκτός από αυτά, είχαν αρπάξει από τις επιχειρήσεις μια μοτοσυκλέτα, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς ένα χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα μόνο τραπεζικές επιταγές, ενώ είχαν ξηλώσει και τα καταγραφικά μηχανήματα που ήταν συνδεδεμένα με τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να μην πέσει το υλικό στα χέρια των αστυνομικών.

Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν τις διαρρήξεις που είχαν γίνει από τον περασμένο Αύγουστο ως τις 17 Νοεμβρίου και τους συνέλαβαν. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν 673 ευρώ, 402 ναρκωτικά χάπια, ένας σιδερολοστός, δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα και τρία κινητά τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, όπως και μια γυναίκα που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στην κατοικία του ενός. Η προανάκριση παραμένει ανοιχτή, καθώς ερευνάται αν είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.