Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Πατέρας και γιος ξυλοφόρτωσαν υπάλληλο του Δήμου στο κοιμητήριο του Ευόσμου – Ποιος ο λόγος

Συνελήφθησαν και οι δύο δράστες

Πατέρας και γιος ξυλοφόρτωσαν υπάλληλο του Δήμου στο κοιμητήριο του Ευόσμου – Ποιος ο λόγος

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 63χρονος δημοτικός υπάλληλος μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από πατέρα και γιο στο Κοιμητήριο του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για αυτό το περιστατικό ήταν η εκταφή της συζύγου του πρώτου και μητέρας του δεύτερου αντίστοιχα.

Όπως αναφέρεται, υπήρξε έντονη λογομαχία με τον δημοτικό υπάλληλο, που στη συνέχεια οδήγησε στον ξυλοδαρμό του.

Οι δράστες, φέρονται πως άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές, ενώ ο γιος τον χτύπησε και με στειλιάρι.

Τόσο ο 48χρονος άνδρας, όσο και ο 30χρονος γιος του συνελήφθησαν, ενώ ο 63χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, για την περίθαλψη των τραυμάτων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.