ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πατέρας της Καρολάιν για Μ.Αναγνωστόπουλο: «Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα»

«Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου»

Πατέρας της Καρολάιν για Μ.Αναγνωστόπουλο: «Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα»

Ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, μίλησε σήμερα για τη νέα ζωή της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες, ενώ κάνει λόγο για μια επιστολή που έλαβε από τον πατέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην οποία – σύμφωνα με τον ίδιο – ανέφερε τους λόγους για τους οποίους ο πιλότος σκότωσε την σύζυγό του.

Μιλώντας στο «Live News» του MEGA δήλωσε: «Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου.

Όπως και αυτά τα δύο πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει.

Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα, θα τον έστελνα στην κόλαση»
Σε άλλο σημείο, αναφέρεται στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως το «κτήνος που έβαλε τέλος στη ζωή» της Καρολάιν, αναφέροντας πως λυπάται που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα «που θα τον έστελνε στην κόλαση».

«Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε χειρόγραφα ο πατέρας του.

Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών.

Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000 ευρώ που είχαμε δώσει με την Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του.

Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. «Φαίνεται ότι ο γιος σας, δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης».

«Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχθηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει την Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου», ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Και πρόσθεσε: «Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Η οικογένεια του πιλότου αρνείται την ύπαρξη επιστολής, αναφέρει το ρεπορτάζ με την επόμενη δικαστική μάχη να αναμένεται να διεξαχθεί στη σκιά αυτών των καταγγελιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.