ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πατέρας του 16χρονου που πέθανε αναπάντεχα στην Ρόδο: «Μας έκαναν μπαλάκι»

Ξεσπά ο πατέρας του αδικοχαμένου Λευτέρη

Πατέρας του 16χρονου που πέθανε αναπάντεχα στην Ρόδο: «Μας έκαναν μπαλάκι»

Ο Λευτέρης υπέκυψε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί το βράδυ της Τρίτης με υψηλότατο πυρετό. Η καταγγελία του πατέρα του, ότι οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου της Ρόδου δεν έδειξαν τη δέουσα σημασία με αποτέλεσμα η οικογένεια με το παιδί να φύγει και η περίπτωσή του να επιδεινωθεί μία μέρα αργότερα, προκαλεί αίσθηση.

Για τον λόγο αυτό, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερρευνηθούν πλήρως τα αίτια, ενδεχομένως τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν ένα 16χρονο παιδί στον θάνατο. Ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Αγρέλλης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ανέφερε για τον θάνατο του παιδιού του: «Εγώ θέλω να πάρω απάντηση, γιατί την πρώτη μέρα που πήγε με υψηλό πυρετό δεν του έκαναν οι γιατροί εισαγωγή; Πότε θα του έκαναν; Όταν θα πέθαινε; Το παιδί μας, το κατεβάσαμε μαζί με τη μητέρα του στα επείγοντα του νοσοκομείου της Ρόδου. Περιμέναμε υπομονετικά και μας γυρνούσαν γύρω – γύρω χωρίς να δώσουν σημασία. Αυτό πιστεύω εγώ. Το είδαν το παιδάκι μας και το γυρνούσαν γύρω – γύρω και ένας το έκανε μπαλάκι στον άλλο! Τελικά καταλήξαμε στα επείγοντα πάλι στα οποία δεν έκαναν τίποτα. Ούτε αίμα δεν του πήραν!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει: «ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική με υψηλό πυρετό και διάγνωση σηψαιμία πνεύμονα και ενδοκαρδίτιδα. Έλαβε φαρμακευτική αγωγή και σταδιακά παρουσίασε βελτίωση της κλινικής του εικόνας. Την 23η/5ος/2022 αιφνιδίως η κλινική του εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση λόγω μεγάλης συλλογής υγρών στους πνεύμονες και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» η οποία πραγματοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.