ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατήσια: Μυστήριο με τον απαγχονισμό του αρχιμανδρίτη – Την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν δολοφονία

Πατήσια: Μυστήριο με τον απαγχονισμό του αρχιμανδρίτη – Την υπόθεση ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών

Μυστήριο και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η υπόθεση θανάτου του 52χρονου αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αρχές αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ η σορός του αρχιμανδρίτη βρέθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε στην πλατεία Αμερικής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του αρχιμανδρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σημάδια από μώλωπες και αίματα, ενώ συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι που τον γνώριζαν. Όπως είπαν ήταν άνθρωπος «έξω καρδιά» και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να προβεί σε πράξη αυτοκτονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς ενδέχεται να μην πρόκειται για αυτοκτονία. Οι αστυνομικοί αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ώστε να πέσει φως στην αιτία θανάτου του ιερέα, ο οποίος λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου.

Στα «χέρια» του Ανθρωποκτονιών η υπόθεση

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ενώ η μητέρα του και ο αδελφός το που ζουν στο Άργος, ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρχιμανδρίτης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο-Μονάδα Alzheimer» τού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.