ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατήσια: Οδηγός ταξί πυροβόλησε 26χρονο Πακιστανό

Το συμβάν έγινε το πρωί της Δευτέρας

Πατήσια: Οδηγός ταξί πυροβόλησε 26χρονο Πακιστανό

Το πρωί της Δευτέρας, οδηγός ταξί, πυροβόλησε κατά πέντε νεαρών αλλοδαπών στα Πατήσια.

Συγκεκριμένα, ένας 26χρονος Πακιστανός δέχτηκε πυροβολισμούς από έναν οδηγό ταξί που κινούνταν στη Γ’ Σεπτεμβρίου στα Πατήσια.

Ο 26χρονος επέστρεφε, στις 9:15 το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι του μαζί με τέσσερις φίλους του από γιορτή, η οποία πραγματοποιείται την πρώτη μέρα από τη λήξη του ραμαζανιού, ενώ φορούσαν όλοι παραδοσιακά ρούχα της χώρας τους, σαλβάρια και πουκαμίσες.

Τότε είδαν ένα ταξί να κόβει ταχύτητα, να τους πλησιάζει και ο οδηγός να ανοίγει το παράθυρο, να τους βρίζει, να βγάζει όπλο και να τους πυροβολεί.

Ο νεαρός μουσουλμάνος δέχθηκε 3-4 πυροβολισμούς και η μία σφαίρα τον βρήκε ελάχιστα εκατοστά από το μάτι, στο κεφάλι και τον τραυμάτισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου του αφαίρεσαν σφαιρίδιο και του έκαναν τρία ράμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.