ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατήσια: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 10χρονος στο προαύλιο του σχολείου του – Έπεσε λιπόθυμος

Ο 10χρονος φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα

Πατήσια: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 10χρονος στο προαύλιο του σχολείου του – Έπεσε λιπόθυμος

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε την Τετάρτη (26.04.2023) ένα 10χρονο αγοράκι στα Πατήσια, αφού δέχθηκε άγρια επίθεση από μια ομάδα ανήλικων στο προαύλιο του σχολείου.

Το 10χρονο αγοράκι από τα Πατήσια δέχτηκε επίθεση στις 12:45 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, με γροθιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει στην αυλή του σχολείου! Η μητέρα του παιδιού ενημερώθηκε για το συμβάν και το παρέλαβε από το σχολείο.

Όταν μάλιστα η μητέρα πήρε τον 10χρονο και πήγαν στο τμήμα ασφαλείας για να καταγγείλουν το γεγονός, το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 10χρονος φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.