ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτμος: Επίθεση ανηλίκων σε κάτοικο του νησιού – Υπέστη κάταγμα στο ισχίο

Το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τον 16χρονο που τον χτύπησε

Πάτμος: Επίθεση ανηλίκων σε κάτοικο του νησιού – Υπέστη κάταγμα στο ισχίο

Επίθεση από μια παρέα 16χρονων δέχθηκε ένας κάτοικος της Πάτμου πριν από μερικές ημέρες, ενώ καθόταν σε παγκάκι στην παραλία της περιοχής Κονσολάτο.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, από αλληλοπειράγματα, ένας από τους 16χρονους χτύπησε και έσπρωξε βίαια τον άτυχο άνδρα, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος.

Τον τραυματισμένο άνδρα εντόπισαν αστυνομικοί που κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Πάτμου.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι -εκτός των άλλων- είχε υποστεί κάταγμα στο ισχίο και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Λέρο με σκάφος, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει η υπηρεσία του Λιμεναρχείου στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται η περιοχή. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έχει κατονομάσει τον 16χρονο που του επιτέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.