ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτμος: Ιταλίδα τουρίστρια κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής από Αλβανό

Προσφέρθηκε να τη βοηθήσει μεταφέρνοντάς την στην παραλία με το μηχανάκι του

Πάτμος: Ιταλίδα τουρίστρια κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής από Αλβανό

Μια Ιταλίδα τουρίστρια στην Πάτμο κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής από έναν Αλβανό.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, στο δρόμο για την παραλία χάθηκε σε μονοπάτια του νησιού και συνάντησε έναν άνδρα, υπήκοο Αλβανίας ο οποίος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει μεταφέρνοντάς την στην παραλία με το μηχανάκι του.

Η Ιταλίδα δέχθηκε και πήγαν στην παραλία όπου και την άφησε. Μετά από μερικές ημέρες, όπως είπε, τον συνάντησε ξανά στον δρόμο και εκείνος προσπαθούσε επίμονα να την πείσει να τον ακολουθήσει.

Η ίδια αρνήθηκε και στην προσπάθειά του να την προσεγγίσει, έγινε πιο φορτικός και προσπάθησε να την τραβήξει από το χέρι για να ανέβει στο δίκυκλο, όπως ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοπέλα απομακρύνθηκε και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην αστυνομία όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.