ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πάτρα: Αφέθηκαν ελεύθερες οι δύο φίλες του φοιτητή που έπεσε από τον 3ο όροφο

Ο νεαρός, που έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του

Πάτρα: Αφέθηκαν ελεύθερες οι δύο φίλες του φοιτητή που έπεσε από τον 3ο όροφο

Ελεύθερες αφέθηκαν δύο κοπέλες που συνελήφθησαν για τον σοβαρό τραυματισμό 19χρονου, που το βράδυ της Παρασκευής έπεσε από μπαλκόνι που βρίσκεται στον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, φέρεται να δήλωσαν ότι ο νεαρός είχε κάνει χρήση κάνναβης και ήταν σε πανικό την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο υδατοδεξαμένης με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Από την έρευνα που έγινε στα δύο κορίτσια, βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης, γεγονός που ενισχύει τον ισχυρισμό τους πως πρόκειται περί ατυχήματος. Οι δύο νεαρές αφέθηκαν ελεύθερες μετά από εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, που μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 19χρονο, επίσης από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο νεαρός, που έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του, και οι γονείς του πήγαν στην Πάτρα για να είναι δίπλα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.