ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Αφέθηκε ελεύθερος ο 76χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 13χρονη – Θα δικαστεί 30 Αυγούστου

Θα δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Πατρών

Πάτρα: Αφέθηκε ελεύθερος ο 76χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 13χρονη – Θα δικαστεί 30 Αυγούστου
Την Τρίτη, 30 Αυγούστου θα γίνει η δίκη του 76χρονου από την Πάτρα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης. Έως τότε, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής (26.08.2022) έξω από την Πάτρα, στα Ζαρουχλέικα Αχαΐας, όταν ο 76χρονος γείτονας του κοριτσιού το πλησίασε και επιχείρησε να το θωπεύσει.

Έντρομο το παιδάκι πήγε σπίτι του, το είπε στους γονείς του, οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Πατρών, απ’ όπου πήρε αναβολή η υπόθεση για την Τρίτη 30 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.