ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένους – Έκαναν «φτερά» 60.000 ευρώ

Τους ενημέρωσαν ότι τα παιδιά τους χρήζουν άμεσης επέμβασης

Πάτρα: Απατεώνες εξαπάτησαν ηλικιωμένους – Έκαναν «φτερά» 60.000 ευρώ

Δυο ηλικιωμένες γυναίκες έπεσαν θύμα εξαπάτησης από επιτήδειους στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να τους αποσπάσουν το ποσό των 60.000 ευρώ, το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, δύο ηλικιωμένες γυναίκες 67 και 84 ετών αντίστοιχα, που διαμένουν στο κέντρο της Πάτρας, έπεσαν θύματα εξαπάτησης με αποτέλεσμα να τους αποσπάσουν 60.000 ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις οι επιτήδειοι κάλεσαν τις ανυποψίαστες γυναίκες και τους ενημέρωσαν ότι τα παιδιά τους χρήζουν άμεσης επέμβασης, μετά από τραυματισμό σε τροχαίο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών, οι άγνωστοι απατεώνες, ενημέρωσαν τις γυναίκες πως απαιτείται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να χειρουργηθούν άμεσα τα παιδιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ανυποψίαστα θύματα συγκέντρωσαν όσα χρήματα είχαν στο σπίτι τους και τα πέταξαν κυριολεκτικά από το μπαλκόνι των διαμερισμάτων τους, μέσα σε σακούλες που τα είχαν βάλει καθ’ υπόδειξη των επιτήδειων. Τέλος, η απάτη αποκαλύφθηκε όταν επικοινώνησαν με τα παιδιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.