ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Ατύχημα για 10χρονη σε παγοδρόμιο

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου

Πάτρα: Ατύχημα για 10χρονη σε παγοδρόμιο

Ατύχημα σε παγοδρόμιο είχε ένα κορίτσι 10 ετών, στην Πάτρα, και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11 το πρωί του Σαββάτου, σε παγοδρόμιο που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι το κορίτσι έπεσε στον πάγο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο σαγόνι και να αιμορραγεί.

Οι γονείς της ανήλικης επιχείρησαν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο με το δικό τους αυτοκίνητο, όμως παρά τις προσπάθειές τους, είχαν ακινητοποιηθεί από την κίνηση στους δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη βοήθεια δικυκλιστή του ΕΚΑΒ, ο οποίος άνοιγε δρόμο, η 10χρονη έφτασε στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.