ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πάτρα: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (φώτο)

«Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει»

Πάτρα: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (φώτο)

Αδιαμφισβήτητα, η πρώτη εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγλου και του Μάνου Δασκαλάκη στα ΜΜΕ, έδινε την εντύπωση πως πρόκειται για ένα ενωμένο ζευγάρι.

Ωστόσο, όσο εξελισσόταν η έρευνα για τους θανάτους των τριών παιδιών τους από την Πάτρα, άρχισαν να αχνοφαίνονται τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη μεταξύ τους σχέση. Δεν άργησε η στιγμή που μάθουμε ότι το ζευγάρι βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διάσταση.

Η νέα σχέση του Μάνου Δασκαλάκη

Τις τελευταίες ημέρες πολύς λόγος γίνεται για τη νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη. Πρόκειται για μία 30χρονη γυναίκα η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ελεύθερη αγορά.

Ο Μάνος Δασκαλάκης διέμενε με την 30χρονη όταν ενημερώθηκε για την προσαγωγή και τη μετέπειτα σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Η δημοσιότητα που έχει πάρει το όλο θέμα και οι προσπάθειες των δημοσιογράφων να προσεγγίσουν την 30χρονη, ανάγκασαν την ίδια να κρατήσει απόσταση από τον Δασκαλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Προ ημερών ο Πέτρος Κουσουλός είχε αναφέρει για την νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη:

«Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.