ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Αυτό είναι το παρασκήνιο της μεταφοράς των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα

Ο πατέρας φέρεται να ήθελε γρήγορα να μάθει τα αίτια του θανάτου του μωρού

Πάτρα: Αυτό είναι το παρασκήνιο της μεταφοράς των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, είχε αποκαλύψει ότι είχε μεταφέρει μόνος του τα όργανα της 9 μηνών Ίριδας που είχε πεθάνει στο σπίτι την 21η Μαρτίου 2021 στο παθολογοανατομικό εργαστήριο στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας φέρεται παρέδωσε μόνος του στο εργαστήριο τα όργανα με φορτηγό της εταιρείας στην οποία εργαζόταν τότε. Ωστόσο, τα όργανα του παιδιού αποτελούν πειστήρια και θα έπρεπε από την αστυνομία να μεταφερθούν στο εργαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, «όταν πέθανε η Ίριδα υπήρχε ήδη ανοιχτή δικαστική διαμάχη για τον θάνατο της Μαλένας, αφού η οικογένεια είχε κάνει μήνυση για τις αιτίες θανάτου του παιδιού».

Παράλληλα, δεν υπήρχαν αστυνομικά δρομολόγια προς τα Ιωάννινα και η μεταφορά θα γινόταν σε δύο με τρεις ημέρες. Έτσι ο πατέρας πρότεινε να μεταφέρει ο ίδιος τα όργανα του παιδιού γιατί ήθελε, όπως ο ίδιος ανέφερε, να μάθει γρήγορα από τι κατέληξε και το δεύτερο παιδί.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστική υπηρεσία επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Πάτρας το οποίο άναψε το «πράσινο φως» για τη μεταφορά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας πήγε και συνάντησε την κ. Μητσέλου στο παθολογοανατομικό εργαστήριο στα Ιωάννινα, κλαμένος, ο οποίος με αγωνία προσπαθούσε να καταλάβει πώς κατέληξε και το δεύτερο παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πήγε στα Γιάννενα η καρδιά, τα μετέφερα εγώ στα Γιάννενα, τι άλλο να σας πω» είχε πει ο πατέρας σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.