ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα – Δικηγόρος Μάνου Δασκάλακη: «Δεν είναι εξαφανισμένος – Είναι σοκαρισμένος»

«Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως»

Πάτρα – Δικηγόρος Μάνου Δασκάλακη: «Δεν είναι εξαφανισμένος – Είναι σοκαρισμένος»

Από το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου, αποκλεισμένο για τον φόβο επεισοδίων, είναι το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Πολύς κόσμος έχει περάσει από την γειτονιά στην οδό Μπιζανίου, όπου μένει η οικογένεια των τριών κοριτσιών.

Την ίδια ώρα, όπως είπε ο κ. Δημήτρης Καράμπελας, δικηγόρος του συζύγου της 33χρονης, του Μάνου Δασκαλάκη που έχει συλληφθεί: «Ο Μ.Δ. δεν είναι εξαφανισμένος. Είναι σοκαρισμένος. Αναμένει να λάβει γνώση της δικογραφίας και αμέσως μετά θα τοποθετηθεί δημοσίως».

Στο σπίτι της οικογένειας, υπήρξαν χθες κάποιες αντιδράσεις από τους συγκεντρωμένους με αναγραφή συνθημάτων στους τοίχους του σπιτιού.

Πολλοί προσέρχονται για να αφήσουν λίγα λουλούδια, ενώ έχουν ανάψει κεριά μπροστά στην είσοδο. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και λένε πόσο άδικο ήταν να χαθούν τρεις ψυχές με τέτοιον τρόπο.

Στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας υπάρχουν δύο συγγενικά πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σχετικές με την υπόθεση.

Η αστυνομία αναγκάστηκε να αποκλείσει κάθε πρόσβαση μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι, απειλώντας με λιντσάρισμα ακόμα και τους στενούς συγγενείς της. Μάλιστα το συγκεντρωμένο πλήθος αποχώρησε τις πρώτες πρωινές ώρες, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν εντολή να μην εγκαταλείψουν το σημείο υπό το φόβο επεισοδίων.

Λίγο αφού έγινε γνωστό ότι σε βάρος της μητέρας των τριών κοριτσιών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, πολίτες ξεκίνησαν να μαζεύονται έξω από το σπίτι της. Το κλίμα μέχρι αργά τη νύχτα ήταν τεταμένο.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, χτυπούσε τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονταν μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών. Μάλιστα, φώναζαν και κατά των αστυνομικών λέγοντάς τους: «τι τους προστατεύετε ρε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εξαγριωμένο πλήθος προσπάθησε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας ενώ στα παντζούρια του σπιτιού έγραψαν τη λέξη «Θάνατος στους παιδοκτόνους». Όταν η μητέρα της Ρούλας έφτασε στο σημείο, το οργισμένο πλήθος άρχιζε να τους φωνάζει ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου άνοιξε την πόρτα και την έβαλε μέσα για να αποφευχθεί το λιντσάρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.