ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας και σημάδια ασφυξίας – Τι αναφέρει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα

«Δεν ευσταθεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου της μικρής»

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ίριδας και σημάδια ασφυξίας – Τι αναφέρει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα

Οι επιστημονικές έρευνες και αναλύσεις στο θρίλερ της Πάτρας έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι τελευταίες καταθέσεις φωτίζουν ακόμα περισσότερο τα δραματικά γεγονότα και οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών βρίσκονται σε διαρκή συναγερμό, με την άσκηση νέων διώξεων να βρίσκονται, όπως φαίνεται, προ των πυλών.

Μετά την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα που κατέθεσε χθες στο Ρίο, σειρά το μεσημέρι πήρε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε απέναντι από τους υψηλόβαθμους αστυνομικούς που κινούν τα νήματα των ερευνών, παρουσία ανακριτικού υπαλλήλου.

Στον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών παρουσιάστηκαν μια σειρά από νέα στοιχεία που έχουν προκύψει και του ζητήθηκαν απαντήσεις για τους θανάτους και των τριών κοριτσιών του.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πεντάωρη κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα. Η ιατροδικαστής, που είχε υπογράψει το αρχικό πόρισμα για τον θάνατο της μικρής Ίριδας την Άνοιξη του 2021, σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε για εγκληματική ενέργεια.

Αξιολόγησε εκ νέου όλα τα ευρήματα, κατέθεσε νέα στοιχεία για τον θάνατο της Ίριδας και φέρεται να επανέλαβε, πως δεν ευσταθεί η αγενεσία φλεβόκομβου ως αιτία θανάτου της μικρής.

Η ιατροδικαστής φέρεται να είπε πως το πνευμονικό οίδημα που είχε διαπιστωθεί οφείλεται σε ασφυξία. Αναφέρθηκε στο ματωμένο πανάκι της Ίριδας, λέγοντας πως οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν είναι ένα επιπλέον σημάδι ασφυξίας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν αναλυτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η Αγγελική Τσιόλα επανέλαβε πολλά από τα στοιχεία που υπήρχαν στην κατάθεση που είχε δώσει σε αστυνομικούς, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, όταν -όπως τους είπε- είχε μπει σε σκέψεις για όλα όσα είχαν συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.