Πάτρα: «Είχα προειδοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για εγκληματική ενέργεια στην Τζωρτζίνα» λέει ο γιατρός της

«Αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε ποτέ για να ζητήσει απαντήσεις», είπε

Πάτρα: «Είχα προειδοποιήσει τον Μάνο Δασκαλάκη για εγκληματική ενέργεια στην Τζωρτζίνα» λέει ο γιατρός της

Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή μέσω twitter βρέθηκε ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως σημειώνει δημοσίευμα του flamis.gr, ο Ανδρέας Ηλιάδης είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη πως ήταν «ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» και τόνισε με νόημα πως κανένας από τους συγγενείς στην Πάτρα δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει στο νοσοκομείο για την άτυχη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί».

Συνέχισε, λέγοντας πως οι γονείς του παρουσίαζαν μια ψεύτικη εικόνα: «(Ο πατέρας) δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κοροιδεύανε και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν. Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους».

Μίλησε για ακόμα ένα παράπονό του λέγοντας πως: «Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν. Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

Ο Ανδρέας Ηλιάδης αναφέρθηκε στη σχέση που είχε αναπτύξει τόσο ο ίδιος με το παιδί όσο και οι συνάδελφοί του: «Μπορώ να σας πω γι’ αυτό κάτι μου έρχεται στο μυαλό; Μια από τις νοσηλεύτριες μας που τις έκανε κοτσιδάκια στα μαλλιά. Δεν θα το ξεχάσω. Έφτιαχνε τα μαλλάκια της με τις νοσηλεύτριες και της έβαζαν μουσική να ακούει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξέρετε αυτά τα παιδάκια, τα άτομα με ειδικές δεξιότητες, θέλουν αρκετό χρόνο να ανοίξουν, να ξεκλειδώσουν κάποια πράγματα. Εδώ δεν δώσαμε χρόνο στη Τζωρτζίνα γιατί δυστυχώς έφυγε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.