ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πάτρα: Έξαλλοι οι γιατροί με την Ρ.Πισπιρίγκου – «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους»

«Η Τζωρτζίνα πέθανε σε κλινική του Αγλαΐα Κυριακού που δεν υπήρχε κεταμίνη»

Πάτρα: Έξαλλοι οι γιατροί με την Ρ.Πισπιρίγκου – «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τοποθετήθηκε για τους ισχυρισμούς του συνήγορου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνου Ζάρδα, τονίζοντας πως όχι μόνο είναι συκοφαντίες τα όσα ισχυρίζεται αλλά στην πτέρυγα του «Αγλαΐα Κυριακού» που πέθανε η Τζωρτζίνα δεν υπήρχε καν κεταμίνη.

«Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την όποια υπερασπιστική γραμμή για να ελαφρύνει τη θέση του. Αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα συναδέλφους», ανέφερε ο Μ. Γιαννάκος και πρόσθεσε:

Έλεος! Οι δικηγόροι της κατηγορουμένης μητέρας προσπαθούν τώρα να φορτώσουν το τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας στο προσωπικό του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού. Χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη από λάθος λένε.

Το ακούσαμε και αυτό σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς. Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας

Στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού (όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τζωρτζίνα πέθανε σε κλινική του Αγλαΐα Κυριακού που δεν υπήρχε κεταμίνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.