ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Επτά συλλήψεις περιθωριακών ατόμων που κατηγορούνται για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ΕΛΤΑ

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν εντοπιστεί όπλα, εκρηκτικά, καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης

Πάτρα: Επτά συλλήψεις περιθωριακών ατόμων που κατηγορούνται για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ΕΛΤΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Πάτρα για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.

Η οργάνωση ενέχεται σε υποθέσεις ληστειών, διακεκριμένων κλοπών, ναρκωτικών, κατοχής όπλων και εκρηκτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τις ραδιοσυχνότητες.

Αστυνομικοί έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα σε συλλήψεις επτά ατόμων, ανάμεσά τους και ένας «σκληρός» ποινικός, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία ληστειών με στόχους Ταχυδρομεία.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν εντοπιστεί όπλα, εκρηκτικά, καθώς και τέσσερις υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε ένα από τα σπίτια που έγιναν έρευνες έχουν εντοπιστεί δύο πιστόλια, 180 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης καθώς και πυροκροτητές.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τουλάχιστον επτά ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και σούπερ μάρκετ στην Πάτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομική επιχείρηση είναι ήδη σε εξέλιξη, ενώ γίνονται έρευνες και σε σπίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.