ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόνο στην Ελλάδα: 23χρονος στην Πάτρα έσφαξε γάτα για να την φάει και αποφυλακίστηκε!

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου αποφυλάκησε άνδρα που είχε σφάξει ζώο.

Μόνο στην Ελλάδα: 23χρονος στην Πάτρα έσφαξε γάτα για να την φάει και αποφυλακίστηκε!

Ένας 23χρονος άνδρας δεν είχε μόνο ομολογήσει το έγκλημα του, αλλά είχε δηλώσει στην κατάθεση του ότι έσφαξε μια για να την φάει και είχε παραμείνει στη φυλακή για 11 μήνες. Το συμβάν είχε λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2021 , όμως δέκα μήνες μετά αφέθηκε ελεύθερος.

Η σύλληψη του δράστη είχε γίνει όταν φιλόζωος κατήγγειλε το γεγονός αφού υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είχαν κατατεθεί για το συμβάν ο άνδρας είχε πιαστεί επ αυτοφώρω έχοντας το μαχαίρι με τα αίματα από το σφαγμένο ζώο στα χέρια του.

Για την αποφυλάκιση του άνδρα έχουν ήδη υπάρξει πολλές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις που δηλώνουν την ρητή αντίθεση τους με την απόφαση αυτή.

Μάλιστα η δικηγόρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, Ελένη Αρβανίτη, σε ανάρτησή της εκφράζει την απορία της γιατί δεν κλήθηκαν τα μέλη της Ομοσπονδίας και οι φιλοζωικές οργανώσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης και του αιτήματος που έγινε από τον άνδρα για αναστολή της ποινής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιοσημείωτο είναι τον γεγονός πως η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί την πρώτη φυλάκιση για κακοποίηση ζώου στη Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.