ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα – Φίλη ζευγαριού: «Ο Μάνος ήταν “πολύ καλός ως πατέρας” – Η Ρούλα ήταν “περίεργη & είχε ψιλοθεματάκια”»

Νέα μαρτυρία για την οικογένεια που έχασε τρία παιδιά μέσα σε τρία χρόνια

Πάτρα – Φίλη ζευγαριού: «Ο Μάνος ήταν “πολύ καλός ως πατέρας” – Η Ρούλα ήταν “περίεργη & είχε ψιλοθεματάκια”»

Τη δική της μαρτυρία για την συμπεριφορά και τη στάση του Μάνου Δασκαλάκαη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, των γονέων των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, κατέθεσε φίλη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που παρουσιάστηκε στον ΑΝΤ1 ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν «πολύ καλός ως πατέρας» ενώ αντίθετα η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν «περίεργη και είχε ψιλοθεματάκια».

«Ο Μάνος ήταν πάρα πολύ καλός. Ενδιαφερότανε πάρα πολύ για τα παιδιά του. Από τότε δηλαδή με την Ίριδα βγήκαν στην Πάτρα και κατηγόρησαν τη Ρούλα, ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν θέλει να αποδεχτεί τέλος πάντων ότι μπορεί να έχει κάνει κακό η Ρούλα» είπε αρχικά η φίλη του ζευγαριού.

Όσον αφορά τη Ρούλα Πισπιρίγκου η γυναίκα που μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι «ήταν λίγο περίεργη. Λόγω του ότι δούλευε πολλές ώρες τα πρόσεχε πιο πολύ ο Μάνος και η μαμά του. Η Τζωρτζίνα ήταν πιο κοντά με τον Μάνο. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί ειδικά όταν ήταν με τον μπαμπά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φίλη του ζευγαριού υποστήριξε, επίσης, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν φερόταν με στοργή στη Τζωρτζίνα προσθέτοντας «πολλά πράγματα μου προξενούσαν περιέργεια. Ήταν πολύ περίεργη, είχε κάποια ψιλοθεματάκια. Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο τον Μάνο να ειδοποιήσει ότι κάτι έπαθε το μικρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.