Πάτρα: Φοιτητής δείχνει το γυαλί που βρήκε στο φαγητό του – Η αντίδραση του Πρύτανη μετά την καταγγελία

«Πριν δύο χρόνια είχα βρει κεφάλι από πριτσίνι μέσα σε μακριά μακαρόνια»

Πάτρα: Φοιτητής δείχνει το γυαλί που βρήκε στο φαγητό του – Η αντίδραση του Πρύτανη μετά την καταγγελία

Ο φοιτητής τράβηξε φωτογραφίες με το γυαλί που βρήκε στο φαγητό του. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών ζήτησε να γίνει διερεύνηση που ήδη έχει οδηγήσει σε πρώτα συμπεράσματα…

«Εχω καλέσει τους φοιτητές μας με σχετικές ανακοινώσεις και τους καλώ και πάλι, εάν βρίσκουν κάτι μέσα στο φαγητό τους ή δεν τους αρέσει κάτι να μας το καταγγέλλουν ώστε να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα» απάντησε ο Πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, με αφορμή τη δημοσίευση φοιτητή ότι βρήκε γυαλί μέσα στο φαγητό του.

Ο φοιτητής στην ανάρτησή του, έγραψε: «τζάμι το φαγητό και σήμερα». Ανέφερε ότι το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου βρήκε στο φαγητό του (πένες αλά κρεμ) ένα κομμάτι γυαλί. Μάλιστα την αναφορά του τη συνόδευε με σχετικές φωτογραφίες. Κάτω από τη δημοσίευσή του προστέθηκαν μεμονωμένα σχόλια από άλλους φοιτητές.

«Πριν δύο χρόνια είχα βρει κεφάλι από πριτσίνι (για όσους δεν ξέρουν είναι σιδερένιο κεφάλι περίπου σαν αυτό της βίδας) μέσα σε μακριά μακαρόνια. Από τότε προτιμώ να τρώω πένες… Μάλλον ούτε πένες θα ξαναφάω». Ένας άλλος φοιτητής έγραψε: «Μου χει τύχει να μασήσω υφή τζαμακιου/γυαλιού… τώρα κατάλαβα τι ήταν… έλεος πια. Μάλλον συχνά τυχαίνει όχι απλώς μια φορά».

Ο κ. Μπούρας, που γνώριζε για τη σχετική καταγγελία, ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Αναζητήσαμε τον συγκεκριμένο φοιτητή που έκανε την καταγγελία, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Το Πανεπιστήμιό μας έχει τεχνολόγο τροφίμων και ελέγχει τα πάντα. Αν όμως δεν έχουμε τεκμήρια, δεν μπορούμε να κινηθούμε και να κάνουμε τις απαραίτητες επισημάνσεις στον ανάδοχο του έργου».

Ωστόσο, από τη μελέτη της φωτογραφίας που έκανε ο τεχνολόγος τροφίμων, σύμφωνα με τον κ. Μπούρα, προκύπτει ότι δεν πρόκειται για γυαλί, αλλά για κάτι καμένο. «Καλώ όποιον φοιτητή βρίσκει κάτι στο φαγητό του να το πηγαίνει στην υπηρεσία ώστε να ελέγχουμε τι είναι και φυσικά να λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών δεν έχουν εκφράσει παράπονα για την ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται στην εστία. Αντίθετα, έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.