ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων» λέει ο δικηγόρος της

Για ποιους λόγους ετοιμάζεται να στραφεί στη δικαιοσύνη η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζινας

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζει μηνύσεις κατά δημοσιογράφων» λέει ο δικηγόρος της

Μηνύσεις σε παρουσιαστές, δημοσιογράφους και τηλεοπτικές εκπομπές ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Όθωνα Παπαδόπουλου.

Για ποιους λόγους η Πισπιρίγκου θα καταθέσει μηνύσεις:

Οι λόγοι για τους οποίους η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύσεις είναι οι εξής:

1. Λένε ψέματα για τηλεφωνικές επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός της. Οι δικηγόροι της 33χρονης αναζητούν αυτή τη στιγμή ποιοι είναι όλοι αυτοί που κάνουν δηλώσεις, ώστε να κάνουν ταύτιση και να δουν αν είναι όντως πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

2. Όσον αφορά στις αναρτήσεις στο Facebook, που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

3. Δήθεν εξελίξεις στις έρευνες που δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια, αλλά και διαρροές πορισμάτων. Δίνονται μόνο για την τηλεθέαση και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μια πρακτική που ακολουθείται από μια μερίδα συναδέλφων σας, έχουμε επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί. Έχουμε προσπαθήσει να σταματήσουμε αυτή την παράλογη και παράνομη πρακτική, ωστόσο μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση από την προσφυγή στην δικαιοσύνη. Δεν μπορεί η εντολέας μου να ταυτίσει ποιο είναι το πρόσωπο που κάνει τέτοιες αναφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, δεν δικαιολογούνται από κάποιο ρεπορτάζ στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας, αλλά αποτελούν λεπτομέρειες και εκφάνσεις της προσωπικής ζωής του προσώπου που εμπλέκεται. Έχει γίνει ακόμη και αναφορά ότι η Ρούλα είχε 80 ερωτικές σχέσεις πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη» ανέφερε ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.