ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Ηλικιωμένη έψαλε το Χριστός Ανέστη, προσκύνησε την εικόνα & άφησε την τελευταία της πνοή

Ήταν τρόφιμος στο Άσυλο Ανιάτων

Πάτρα: Ηλικιωμένη έψαλε το Χριστός Ανέστη, προσκύνησε την εικόνα & άφησε την τελευταία της πνοή

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, σημειώθηκε μία συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία στο Άσυλο Ανιάτων στην Πάτρα, καθώς μια ηλικιωμένη τρόφιμος άφησε την τελευταία της πνοή αμέσως μόλις ο ιερέας έψαλλε το Χριστός Ανέστη.

Το περιστατικό που συγκλόνισε τους ανθρώπους του Ιδρύματος στην Πάτρα και τον ιερέα, έγινε αμέσως μετά την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που εψάλλει στο Άσυλο το πρωί της Κυριακής.

Μόλις η Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε, ο ιερέας επισκέφθηκε τα δωμάτια του Ασύλου για να ψάλλει μαζί με τους τροφίμους το Χριστός Ανέστη.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο όπου βρισκόταν η ηλικιωμένη κατευθύνθηκε προς το κρεβάτι της.

Έψαλλε μαζί της, της έδωσε να προσκυνήσει την εικόνα της Αναστάσεως και μόλις κινήθηκε προς την πόρτα, η γυναίκα κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι άνθρωποι του Ασύλου δήλωσαν συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Να σημειωθεί πως την Μεγάλη Εβδομάδα η γυναίκα είχε κοινωνήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.