Πάτρα: Ίσως και σήμερα να παραδοθεί το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Ασφυκτικό θάνατο δείχνουν τα στοιχεία

Πάτρα: Ίσως και σήμερα να παραδοθεί το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η πολύκροτη υπόθεση της τραγωδίας στην Πάτρα, με τον θάνατο των τριών αδερφών, Ίριδας, Μαλένας και Τζωρτζίνας.

Ενδεχομένως και σήμερα να παραδοθεί στις αρχές το πόρισμα Καρακούκη-Καλογριά για το θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της μικρής Ιριδας και της μικρής Μαλένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο μικρών παιδιών των Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη ήταν ασφυκτικός.

Καταθέτουν οι γονείς της Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών προκειμένου να εξαχθεί συμπέρασμα και να προχωρήσει η διαδικασία των διώξεων για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών, εφόσον προκύπτει ότι ο θάνατός τους δεν ήταν από παθολογικά αίτια αλλά προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της 33χρονης κατηγορούμενης μητέρας (για το θάνατο της Τζωρτζίνας) στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση, έπειτα από σχετική κλήση που έλαβαν, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πιθανότατα θα ακολουθήσει η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το pelop.gr, σήμερα θα περάσουν το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής ο πατέρας (Ανδρέας Πισπιρίγκος) και η μητέρα (Ελένη Λεγάτου) της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να καταθέσουν στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, έπειτα από ενημέρωσή τους το πρωί της Κυριακής.

Μάνος Δασκαλάκης: «Είμαι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τη Τζωρτζίνα» -Τι είπε για Μαλένα, Ίριδα

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Μάνος Δασκαλάκης, κλήθηκε να καταθέσει την περασμένη Πέμπτη (16/6), ενώ από τη διαδικασία της κατάθεσης πέρασε και ο πατέρας του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης εστίασε στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που βρίσκονται στο μικροσκόπιο, ενώ έφυγε εξουθενωμένος αλλά ήρεμος, αφού, όπως φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον, έβγαλε «από μέσα του όλα όσα τον βασάνιζαν».

Επίσης, σύμφωνα με την εκπομπή, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε πεπεισμένος για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την 33χρονη, αλλά για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον κάνουν να πιστεύει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του βρίσκεται πίσω και από αυτές τις δύο δολοφονίες.

Ο 30χρονος γονιός των τριών νεκρών κοριτσιών, μίλησε αναλυτικά για τις σκηνές των θανάτων, από τις οποίες ο ίδιος απουσίαζε. Το ξεκίνημα έγινε με τον θάνατο της Μαλένας, επαναλαμβάνοντας αυτά που είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις του για εκείνο το μοιραίο Σάββατο, όταν έμαθε για τον θάνατο του παιδιού του, από το τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το τηλέφωνο ενημερώθηκε και όταν η μόλις 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, ενώ για την Τζωρτζίνα τόνισε πως τα στοιχεία που υπάρχουν δεν αμφισβητούνται και δείχνουν την ενοχή τής άλλοτε γυναίκας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.