ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου – Τον εκτέλεσαν, τον άφησαν να πεθάνει»

«Μία νοσοκόμα είδε και αποφάσισε να εκτελέσει τον αδερφό μου»

Πάτρα: Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου – Τον εκτέλεσαν, τον άφησαν να πεθάνει»

Ξέσπασε αδερφή του 49χρονου που πέθανε στην Πάτρα μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όταν το νοσηλευτικό προσωπικό φέρεται να μην ακολούθησε το πρωτόκολλο και άφησαν τον άνδρα να φύγει ενώ είχε συμπτώματα εμφράγματος.

Για την υπόθεση ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ με βάση την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί.

«Λάθος; Λάθος η ζωή του αδερφού μου; Είναι λάθος;», ανέφερε στον με έντονη συναισθηματική φόρτιση η αδερφή του 49χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεσπώντας για τον θάνατο του αδερφού της, πρόσθεσε: «Έκαναν μία λεκτική και οπτική διάγνωση. Μία νοσοκόμα είδε και αποφάσισε να εκτελέσει τον αδερφό μου. Αποφάσισε να μη φωνάξει γιατρό. Αφήσανε τον αδερφό μου να πεθάνει. Καμία μάνα, καμία αδερφή, κανένας αδερφός να μην το ζήσει αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.