ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πάτρα: Μητέρα ασθενούς στην παιδιατρική του νοσοκομείου Ρίου «τα έβαλε» με νοσηλεύτρια και ξεσήκωσε τους πάντες

Η μητέρα που παρέμενε στο Νοσοκομείο κοντά στο νοσηλευόμενο παιδί της ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μάλιστα οι φωνές της ακούγονταν σε πολλά από τα δωμάτια νοσηλείας

Πάτρα: Μητέρα ασθενούς στην παιδιατρική του νοσοκομείου Ρίου «τα έβαλε» με νοσηλεύτρια και ξεσήκωσε τους πάντες

Επεισοδιακές στιγμές εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ρίου στην Πάτρα, με τη μητέρα ενός παιδιού να τα βάζει με μία νοσηλεύτρια, η οποία αν μη τι άλλο έκανε ό,τι μπορούσε, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες στο σημείο.

Η μητέρα που παρέμενε στο Νοσοκομείο κοντά στο νοσηλευόμενο παιδί της ήταν σε έξαλλη κατάσταση και μάλιστα οι φωνές της ακούγονταν σε πολλά από τα δωμάτια νοσηλείας. Αν και το επεισόδιο έγινε μέσα σε θάλαμο, άλλοι γονείς άκουγαν τις φωνές και κάποιος ισχυρίστηκε μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη» ότι η μητέρα ενδέχεται να προπηλάκισε την νοσηλεύτρια. «Τρόμαξαν και τα παιδιά μας. Κάποια ξύπνησαν κιόλας από τις φωνές» δηλώνει γονέας άλλου παιδιού που επίσης νοσηλεύεται.

Στο μεταξύ αίσθηση προκάλεσε το προ ημερών δημοσίευμα της «Γνώμης» για το επεισόδιο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» μεταξύ γιατρού και 65χρονης συνοδού ασθενούς. Να θυμίσουμε ότι προ τριών μηνών είχε σημειωθεί επίθεση από μια συνοδό ασθενούς σε νοσηλεύτρια στο γενικό κρατικό νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα έγινε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού. Η γυναίκα επισκέφθηκε τον πατέρα της, που νοσηλευόταν. Φεύγοντας, συνάντησε στο διάδρομο τη νοσηλεύτρια, την οποία φέρεται να γνώριζε και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, την έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να την χαστουκίζει, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.