ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό όρος

Μετά από ολονύχτια επιχείρηση των Αρχών

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός στο Παναχαϊκό όρος

Νεκρός βρέθηκε ο 47χρονος κυνηγός από την Πάτρα που αγνοείτο από χθες το μεσημέρι στο Παναχαϊκό όρος.

O άνδρας είχε πάει μόνος του για κυνήγι και από το μεσημέρι της Τετάρτης χάθηκαν τα ίχνη του.

Για τον εντοπισμό του επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και σκύλος έρευνας και διάσωσης ως συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, ο άνδρας βρέθηκε από ορειβατική ομάδα διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί τους ήταν και τρεις φίλοι του κυνηγοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.